Special transport

Uw special transport is onze uitdaging!

Euro Road Services houdt wel van een uitdaging en daarom nemen wij u graag uw special transport uit handen. Zoals de naam al zegt, gaat het om een bijzonder soort transport. Dit is iedere keer anders. Wij hebben jarenlange ervaring met complexe situaties, werken onder tijdsdruk of het oplossen van onverwachte problemen. We gaan tot het uiterste voor onze klanten om een eindresultaat neer te zetten waar iedereen tevreden mee kan zijn. Voor minder doen we het niet!

special transport.

Ons aanbod is compleet

Heeft u zware, lange brede of grote goederen? Of heeft u veel of juist weinig goederen die u wilt vervoeren? Voor iedere vervoerskwestie hebben wij een passende oplossing in ons uitgebreide wagenpark.

We zijn breed inzetbaar: van exceptioneel en bijzonder transport tot kleine koeriersdiensten. Maar onze speciale aandacht gaat uit naar special vervoer, omdat we hierin onze expertise en ervaring goed kwijt kunnen.

Veiligheid, vergunningen en transportbegeleiding

Wij zijn specialisten in transport en vervoer. Daarom weten we precies wat veelvoorkomende knelpunten zijn of waar het mis kan gaan. Ook zijn we gespecialiseerd in wet- en regelgeving op het gebied van transport en vervoer. We laten u graag zien wat drie belangrijke aandachtspunten zijn bij special vervoer.

  1. Veiligheid staat bij ons voorop. We zorgen ervoor dat onze medewerkers goed uitgerust en gekwalificeerd op weg gaan met uw special goederen. Zij zorgen ervoor dat de lading stevig wordt vastgezet.
  2. Voor bepaalde vormen van special transport is een vergunning of ontheffing nodig. Die kunnen wij voor u aanvragen, zodat u hier geen omkijken naar heeft.
  3. Het kan nodig zijn dat er bij uw transport een transportbegeleider aanwezig is. Diegene leidt het transport in goede banen. Ook kunnen een of meerdere voertuigen met het transport meerijden.

Vraag naar de specialist van special vervoer

Dagelijks gaat er nog wel het en ander mis in de transportwereld. Wij zorgen er met onze ervaring en knowhow uiteraard voor dat u dit niet overkomt. En mocht er toch iets mis dreigen te gaan, dan grijpen wij adequaat in en lossen wij de situatie in no time op. Euro Road Services geeft u graag het beste advies als het gaat om special transport en neemt u de uitvoering ervan graag uit handen. Kies dus voor een specialist die weet hoe het moet!