Bijzonder vervoer

Bijzonder vervoer door Euro Road!

Enorme machines, onderdelen voor windmolens of motoren voor een vliegtuig: die brengt u niet zomaar van plek a naar b. Het zijn gigantische goederen, die zelfs voor een grote en stevige vrachtwagen een uitdaging vormen. Het zijn goederen die zo breed, hoog of laag zijn dat u ze niet zomaar over de weg mag vervoeren. U moet vergunningen of ontheffingen aanvragen en het het transport moet eventueel begeleid worden. Euro Road Services adviseert u graag over bijzonder vervoer van uw goederen.

Onze werkwijze bij bijzonder vervoer

We staan klaar voor klanten in heel Nederland. Onderdeel van onze werkwijze is onze betrokken en deskundige aanpak en dat is zeker van belang bij het vervoer van goederen. Wat ons transport bijzonder maakt is dat wij een doordacht plan van aanpak hebben en een uitvoering waarin oog is voor detail. Onze werkwijze is dan ook bijzonder en kunnen we als volgt samenvatten:

  • Voor we een logistiek plan kunnen maken, hebben we informatie van u nodig. Zo willen we weten wat we precies moeten vervoeren en wat de vertrekplaats en plaats van bestemming zijn.
  • Daarna gaan wij aan de slag en denken wij na over een oplossing voor uw transportvraagstuk.
  • Voor het vervoer van deze goederen is het vaak nodig om vergunningen of ontheffingen aan te vragen. Daar zorgen wij voor.
  • Afhankelijk van de te vervoeren goederen, moet er ook nagedacht worden over transportbegeleiding.
  • Is alles in orde, dan kunnen we beginnen met uw bijzonder vervoer. Eventueel is er een wegbeheerder of transportbegeleiding aanwezig
  • Volgens afspraak leveren wij uw transport af op de plaats van bestemming.

Vergunningen en transportbegeleiding

Bij bijzonder vervoer gaat om het om exceptionele goederen die vervoerd worden, maar het kan ook om gevaarlijke stoffen gaan. Het transport verdient daarom extra aandacht. De wet verplicht u om dan een vergunning of ontheffing aan te vragen voor het vervoer van goederen. Ook kan het verplicht zijn om transportbegeleiding in te zetten. Dit zijn een of meerdere voertuigen, die met het transport meerijden. Ook Euro Road Services kan dit voor u regelen. Wij vinden dat de veiligheid van onze medewerkers, uw goederen en andere weggebruikers voorop staat.

bijzonder transport

Bijzonder vervoer? Vraag een offerte aan

Ieder transport is bijzonder. De kans is groot dat we voor u een unieke oplossing gaan bedenken voor uw goederen. Dit betekent ook dat we u niet direct kunnen vertellen wat het kostenplaatje is. Daarvoor hebben we eerst aanvullende informatie nodig. Vraag daarom geheel vrijblijvend een op maat gemaakte offerte bij ons aan. We vertellen u uiteraard ook graag meer als u vragen heeft. Neem contact met ons op en ontdek onze mogelijkheden!