Dieplader transport

Euro Road Service is er ook voor uw dieplader transport!

Sommige goederen zijn te zwaar voor een gewone vrachtwagen. Dan is dieplader transport een betere keuze. Dit zijn hele krachtige vrachtwagens, die goederen kunnen vervoeren van meer dan 100 ton. Bovendien zijn diepladers ook ideale vervoersmiddelen voor exceptioneel of bijzonder vervoer. Dit betekent ook dat er vaak bijzondere wet- en regelgeving om de hoek komt kijken bij transport met een dieplader. Wij informeren  u graag over het transport van uw goederen.

diepladertransport

We controleren de route vooraf

Een tweede maatregel is dat we de route vooraf goed doornemen bij dieplader transport. Het kan zijn we onderweg viaducten of bruggen tegenkomen. Voor de meeste weggebruikers is dat geen probleem, maar een dieplader is een stuk groter, zwaarder en minder wendbaar. Daarom controleren we vooraf of de geplande route haalbaar is of welke omleidingen we beter kunnen nemen. Zo weet u zeker dat we uw lading goed en veilig afleveren.

Wij zetten uw lading goed vast

Ook het vervoer van grote en zware goederen moet veilig en vakkundig gebeuren. Daarom letten wij scherp op de veiligheidseisen bij dieplader vervoer. Zo vinden we het belangrijk dat de lading goed vastgezet is. We leiden onze medewerkers hierin op en brengen dit regelmatig opnieuw onder de aandacht van onze chauffeurs. Met hun jarenlange ervaring weten zij wat de aandachtspunten zijn bij het transport met diepladers.

Vergunningen en begeleiding dieplader transport

Afhankelijk van de goederen die u wilt vervoeren met een dieplader, is het noodzakelijk om een vergunning of ontheffing aan te vragen. Als het gaat om hele brede, hoge of lange goederen, dan moet de overheid hier eerst toestemming voor geven. Uiteraard regelen wij dit voor u. Daarnaast is in sommige gevallen transportbegeleiding vereist. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. We nemen u dit graag uit handen en zorgen ervoor dat uw transport op de juiste plek terechtkomt.

Ruime keuze aan diepladers

In ons wagenpark hebben wij meerdere diepladers en onze chauffeurs hebben allemaal ervaring met dit type vervoer. Mocht het nodig zijn, dan zorgen wij voor de juiste vergunningen, ontheffingen en transportbegeleiding. Zo hebben we altijd een goede oplossingen voor uw transportvraagstuk. Wilt u weten wat we voor uw specifieke situatie en goederen kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden van dieplader transport!