Diepladertransport

Euro Road Services regelt uw diepladertransport zonder zorgen!

Bij diepladertransport gaat het om zeer sterke vrachtwagens, die het gewicht van 20 olifanten kunnen dragen. Deze krachtpatsers mogen niet zomaar de weg op, maar moeten toestemming krijgen van de overheid. Diepladers worden ingezet bij exceptioneel of bijzonder vervoer van hele hoge, brede of lange goederen. U mag echter niet zomaar uw lading op een dieplader vastzetten en ermee rijden. Daar komt nog heel wat bij kijken. Euro Road Services kent de wettelijke regels en verplichtingen omtrent dit vervoer als geen ander en adviseert u graag.

Diepladertransport

Ons aanbod

Euro Road Services is een graag geziene partner als het gaat om transport, vervoer en koeriersdiensten. Of het nu gaat om grote projecten als exceptioneel, bijzonder vervoer, diepladertransport of kleine koeriersdiensten, Euro Road Services staat graag voor u klaar. Medewerkers hebben passie voor de logistiek, kennis van zaken en jarenlange ervaring. Met het volledige aanbod van diensten hebben zij altijd een passende oplossing voor uw transportvraagstuk.

Aanvullende eisen bij diepladertransport

Dankzij jarenlange ervaring, regelmatige trainingen en een grote flexibiliteit zijn de medewerkers van Euro Road Services goed op de hoogte van diepladertransport en bijbehorende aandachtspunten. Zo moet er gedacht worden aan:

  • Vraag op tijd ontheffingen en vergunningen aan om met een dieplader en zware lading de weg op te mogen.
  • Regel transportbegeleiding. Dit is vaak verplicht bij diepladertransport.
  • Zorg ervoor dat de lading goed vast is gezet. Vracht die gaat schuiven of van de wagen valt, kan desastreuze gevolgen hebben. Bovendien gaat het om zware goederen, die met een kraan of andere hulpmiddelen verplaatst moeten worden.
  • Controleer of u de geplande route volledig kunt rijden met een zwaar volgeladen dieplader. U bent minder wendbaar met grote of brede goederen. Ook moet er rekening mee houden dat als u zware goederen vervoert, dan moeten bruggen en viaducten dit gewicht kunnen dragen.

Schakel ons in

Zoals u hierboven kunt zien, komt er nogal wat kijken bij diepladertransport. Er kan ontzettend veel misgaan. Gelukkig kunnen een goede voorbereiding en planning veel problemen achteraf voorkomen. Schakel daarom professionals in om u te helpen bij het vervoer van zware lading.

Zo weet u zeker dat u alle goederen veilig op de plaats van bestemming krijgt. Onze experts denken graag met u mee over uw diepladertransport en voeren desgewenst het logistieke plan ook voor u uit. Vraag vrijblijvend om meer informatie!