+31 165512351 info@euroroad.nl Pietseweg 6, 4751 RV Oud Gastel, NL

Over ons

 

Een veelzijdig transportbedrijf

Euro Road Services B.V. is een gespecialiseerd transportbedrijf wat voornamelijk werkzaam is in exceptioneel transport, logistieke planning en koeriersdiensten van ieder formaat.
De belangrijkste werkzaamheden zijn het verwezenlijken van exceptioneel transport, de daarbij behorende transportbegeleiding, het regelen van ontheffingen en vergunningen en het uitvoeren van de gehele logistieke planning van omvangrijke transportprojecten.Over ons

Maatwerk voor ieder transport

Door de diversiteit van de verschillende groot- en kleinschalige logistieke projecten is Euro Road Services B.V. breed inzetbaar. Ook het realiseren van een vergunning is mogelijk. Daarbij wordt altijd het vakmanschap en de kwaliteit van het project gewaarborgd. Voor ieder vraagstuk zoekt en vindt Euro Road Services B.V. een oplossing en levert daarbij het gewenste maatwerk. De projecten zijn zeer afwisselend en door de kracht van ervaren vakmensen, met een uitgebreide kennis over logistiek, is Euro Road Services B.V. in meerdere disciplines inzetbaar.